Topeng Venturi

  • Venturi Mask-2 Color

    Topeng Venturi-2 Werna

    Topeng Oksigen digawe nganggo topeng aerosol lan tabung oksigen sing nutupi tutuk lan irung lan dipasang ing tank oksigen. Topeng oksigen digunakake kanggo mindhah gas oksigen ambegan menyang paru-paru pasien. Topeng oksigen nduweni tali elastis lan klip irung sing luwes, supaya bisa pas karo ukuran rai sing beda-beda. Topeng Oksigen karo Tubing dilengkapi pipa pasokan oksigen 200cm, lan vinil sing bening lan alus nyedhiyakake kenyamanan pasien lan ngidini pambiji visual. Topeng Oksigen kanthi Tubing kasedhiya kanthi warna ijo utawa transparan.

  • Venturi Mask

    Topeng Venturi

    Topeng Oksigen digawe nganggo topeng aerosol lan tabung oksigen sing nutupi tutuk lan irung lan dipasang ing tank oksigen. Topeng oksigen digunakake kanggo mindhah gas oksigen ambegan menyang paru-paru pasien. Topeng oksigen nduweni tali elastis lan klip irung sing luwes, supaya bisa pas karo ukuran rai sing beda-beda. Topeng Oksigen karo Tubing dilengkapi pipa pasokan oksigen 200cm, lan vinil sing bening lan alus nyedhiyakake kenyamanan pasien lan ngidini pambiji visual. Topeng Oksigen kanthi Tubing kasedhiya kanthi warna ijo utawa transparan.