Topeng Venturi

Topeng Venturi

Katrangan singkat:

Topeng Oksigen digawe nganggo topeng aerosol lan tabung oksigen sing nutupi tutuk lan irung lan dipasang ing tank oksigen. Topeng oksigen digunakake kanggo mindhah gas oksigen ambegan menyang paru-paru pasien. Topeng oksigen nduweni tali elastis lan klip irung sing luwes, supaya bisa pas karo ukuran rai sing beda-beda. Topeng Oksigen karo Tubing dilengkapi pipa pasokan oksigen 200cm, lan vinil sing bening lan alus nyedhiyakake kenyamanan pasien lan ngidini pambiji visual. Topeng Oksigen kanthi Tubing kasedhiya kanthi warna ijo utawa transparan.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Topeng Oksigen digawe nganggo topeng aerosol lan tabung oksigen sing nutupi tutuk lan irung lan dipasang ing tank oksigen. Topeng oksigen digunakake kanggo mindhah gas oksigen ambegan menyang paru-paru pasien. Topeng oksigen nduweni tali elastis lan klip irung sing luwes, supaya bisa pas karo ukuran rai sing beda-beda. Topeng Oksigen karo Tubing dilengkapi pipa pasokan oksigen 200cm, lan vinil sing bening lan alus nyedhiyakake kenyamanan pasien lan ngidini pambiji visual. Topeng Oksigen kanthi Tubing kasedhiya kanthi warna ijo utawa transparan.

 

Fitur Utama

1.Mask nganggo tali elastis

2. Klip irung sing bisa diatur               

3. Kanthi tabung 2m                                                              

4. Ukuran: XS, S, M, L, L3, XL

5,100% lateks gratis, gratis DEHP kasedhiya kanggo pilihan.

6.Sistilisasi karo gas EO yen dibutuhake.

7,24% (biru) 4L / mnt,

8,28% (kuning) 4L / mnt,

9,31% (putih) 6L / mnt,

10,35% (ijo) 10L / mnt,  

11,40% (jambon) 8L / mnt,

12,50% (oranye) 10L / mnt

13,60% (abang)

 

Rincian Cepet

1. Bahan: Kelas medis PVC 

2.Sterilisasi: gas EO

3. Pengepakan: 1 pc / PE tas individu, 100 pcs / ctn

4. Sertifikasi Kualitas: CE, ISO 13485

5. wektu pimpinan: <25 dina

6.Port: Shanghai utawa Ningbo

7.Warna: Transparan utawa Ijo

8.Conto: gratis

UKURAN MATERI QTY / CTN MEAS (m) KG
L W H GW NW
XL PVC 100 0,59 0,40 0,40 11.1 10.1
L3 PVC 100 0,59 0,40 0,40 10.5 9.5
L PVC 100 0,59 0,40 0,40 10.4 9.2
M PVC 100 0,59 0,40 0,38 10.0 8.8
S PVC 100 0,59 0,40 0,38 9.8 8.6
XS PVC 100 0,59 0,40 0,38 8.8 7.6

 

Instruksi Ukuran Topeng:

1. Ukuran XS, Bayi (0-18 wulan) Topeng rai kanthi bentuk anatomi nggawe segel sing aman kanggo wong tuwa lan pengasuh sing menehi obat aerosol kanggo bayi.

2. Ukuran S, Pediatric Elongated (1-5 taun) Topeng rai kanthi bentuk anatomi nggawe segel aman kanggo wong tuwa lan pengasuh sing menehi obat aerosol kanggo bocah cilik.

3. Ukuran M, Standar Pediatrik (6-12 taun) Topeng sing rada gedhe bakal menehi segel sing aman nalika bocah saya gedhe. Pitulung menehi obat aerosol kanggo bocah nakal lan nolak nyedhot MDI.

4. Ukuran L, Standar Dewasa (12 taun +) Pedoman nyaranake pasien ditransfer menyang produk cangkeme sanalika bisa - umure umure umure 12 taun.

5. Ukuran XL, Umur Dewasa (12 taun +) Pedoman nyaranake pasien ditransfer menyang produk cangkeme sanalika bisa - biasane umure 12 taun. Nanging ngadhepi luwih gedhe.

Rentang umur ing ndhuwur mung kanggo referensi umum


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita