Jinis topeng trakeotomi

  • Tracheotomy Mask Type

    Jinis Topeng Tracheotomi

    Fitur Utama 1. Desain topeng cukup, kanthi gulu pas, nyaman lan trep. 2. Geser bisa ditarik, sing bisa ditekuk ing sembarang sudut kanggo nyuda resiko refluks obat. 3. Cangkir atomisasi kanthi sistem dosis terus-terusan duwe bolongan ngisi unik kanggo nyukupi kebutuhan pasien kanggo atomisasi terus-terusan. 4,100% lateks gratis, gratis DEHP kasedhiya kanggo pilihan. 5.Sistilisasi karo gas EO yen dibutuhake. 6.CE, ISO 13485 disetujoni. Rincian Cepet 1. Bahan: Kelas medis ...