Jinis Topeng Tracheotomi

Jinis Topeng Tracheotomi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Utama

1. Desain topeng cukup, kanthi gulu pas, nyaman lan trep.

2. Geser bisa ditarik, sing bisa ditekuk ing sembarang sudut kanggo nyuda resiko refluks obat.

3. Cangkir atomisasi kanthi sistem dosis terus-terusan duwe bolongan ngisi unik kanggo nyukupi kebutuhan pasien kanggo atomisasi terus-terusan.

4,100% lateks gratis, gratis DEHP kasedhiya kanggo pilihan.

5.Sistilisasi karo gas EO yen dibutuhake.

6.CE, ISO 13485 disetujoni.

 

Rincian Cepet

1. Bahan: Kelas medis PVC 

2.Jar: 10cc

3.Sterilisasi: gas EO

4.Paket: 1 pc / kantong plastik, 100 pcs / ctn

5. wektu pimpinan: <25 dina

6.Port: ShanghaiSampel: gratis

7. Ukuran: M, L


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita