Topeng Tracheostomi

Topeng Tracheostomi

Katrangan singkat:

Tracheostomy minangka bukaan cilik ing kulit ing gulu sampeyan menyang pipa angin (trakea). Tabung plastik cilik, sing diarani tabung trakeostomi utawa tabung trachost, dilebokake liwat bolongan iki menyang trakea kanggo njaga saluran napas sing mbukak. Seseorang ambegan langsung liwat tabung iki, tinimbang liwat tutuk lan irung.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Tracheostomy minangka bukaan cilik ing kulit ing gulu sampeyan menyang pipa angin (trakea). Tabung plastik cilik, sing diarani tabung trakeostomi utawa tabung trachost, dilebokake liwat bolongan iki menyang trakea kanggo njaga saluran napas sing mbukak. Seseorang ambegan langsung liwat tabung iki, tinimbang liwat tutuk lan irung.

 

Fitur Utama

1. Digunakake kanggo ngirim gas oksigen menyang pasien trakeostomi.

2. Disandhang ing gulu pasien ing tabung trakeostomi. 

3. Kemasan PE kanthi label ing njero. 

4. Konektor tabung swivels 360 derajat kanggo macem-macem posisi pasien. 

5. Loro ukuran diwasa lan ukuran bocah sing kasedhiya. 

 

Rincian Cepet

1. Bahan: Kelas medis PVC 

2.Sterilisasi: gas EO

3. Pengepakan: 1 pc / PE tas individu, 100 pcs / ctn

4. Sertifikasi Kualitas: CE, ISO 13485

5. wektu pimpinan: <25 dina

6.Port: Shanghai utawa Ningbo

7.Warna: Transparan utawa Ijo

8.Conto: gratis

 

UKURAN

MATERI

QTY / CTN

MEAS (m)

KG

L

W

H

GW

NW

L

PVC

100

0,48

0,36

0,28

4.6

3.7

M

PVC

100

0,48

0,36

0,28

4.3

3.4 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita