Trakea jinis kanula

  • Trachea Cannula Type

    Tipe Cannula Trakea

    Fitur Utama 1. Gandheng karo intubasi trakea, kanthi atomisasi, pelembab, aspirasi sputum, penyerapan oksigen lan fungsi liyane. 2. cangkir atomisasi kanthi sistem dosis terus-terusan duwe bolongan ngisi unik kanggo nyukupi kebutuhan pasien kanggo atomisasi terus-terusan. 3.100% lateks gratis, GRATIS gratis kasedhiya kanggo pilihan. 4.Sistilisasi karo gas EO yen dibutuhake. 5.CE, ISO 13485 disetujoni. Rincian Cepet 1.Bahan: Kelas medis PVC 2.Jar: 10cc 3.Sterilisasi: Gas EO 4.Paket: 1 pc / pa ...