Tipe Cannula Trakea

Tipe Cannula Trakea

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Utama

1. Digandhengake karo intubasi trakea, kanthi atomisasi, pelembab, aspirasi sputum, penyerapan oksigen lan fungsi liyane.

2. cangkir atomisasi kanthi sistem dosis terus-terusan duwe bolongan ngisi unik kanggo nyukupi kebutuhan pasien kanggo atomisasi terus-terusan. 

3.100% lateks gratis, GRATIS gratis kasedhiya kanggo pilihan.

4.Sistilisasi karo gas EO yen dibutuhake.

5.CE, ISO 13485 disetujoni.

 

Rincian Cepet

1. Bahan: Kelas medis PVC 

2.Jar: 10cc

3.Sterilisasi: gas EO

4.Paket: 1 pc / kantong plastik, 100 pcs / ctn

5. wektu pimpinan: <25 dina

6.Port: ShanghaiSampel: gratis


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita