Pelapis sedhot B

  • Disposable Suction Bag B

    Kantong Sedhot Pakai B

    Dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja paling dhuwur lan gampang digunakake, tas nyedhot kasedhiya kanthi ukuran 1000ml lan 2000ml. Film kasebut digawe saka film polietilen tipis nanging kuat, saengga sistem kasebut aman, higienis lan awet. Kantong sedhot bebas saka PVC lan nggunakake plastik luwih murah tinimbang produk sing bisa dibandhingake. Nyuda jumlah plastik ing pabrikan nggawe tas nyedhot luwih entheng lan bisa dipasang ing papan sing kurang nalika dikemas. Iki nggawe efisiensi ing logistik lan nyuda emisi CO2.