Sistem manajemen bangku

  • Stool Management System

    Sistem Manajemen Bangku

    Inkontinensia tinja minangka kahanan sing nyuda yen ora dikelola kanthi efektif bisa nyebabake panularan nosokomial. Iki bisa nyebabake komplikasi sing signifikan kanggo kesehatan lan kesejahteraan pasien uga ngrugekake tenaga kesehatan (HCW) lan institusi kesehatan. Risiko panularan infeksi sing dipikolehi ing rumah sakit, kayata Norovirus lan Clostridium difficile (C. diff), ing lingkungan perawatan akut minangka masalah terus-terusan.