Sistem Manajemen Bangku

Sistem Manajemen Bangku

Katrangan singkat:

Inkontinensia tinja minangka kahanan sing nyuda yen ora dikelola kanthi efektif bisa nyebabake panularan nosokomial. Iki bisa nyebabake komplikasi sing signifikan kanggo kesehatan lan kesejahteraan pasien uga ngrugekake tenaga kesehatan (HCW) lan institusi kesehatan. Risiko panularan infeksi sing dipikolehi ing rumah sakit, kayata Norovirus lan Clostridium difficile (C. diff), ing lingkungan perawatan akut minangka masalah terus-terusan.


Detail Produk

Tag Produk

Inkontinensia tinja minangka kahanan sing nyuda yen ora dikelola kanthi efektif bisa nyebabake panularan nosokomial. Iki bisa nyebabake komplikasi sing signifikan kanggo kesehatan lan kesejahteraan pasien uga ngrugekake tenaga kesehatan (HCW) lan institusi kesehatan. Risiko panularan infeksi sing dipikolehi ing rumah sakit, kayata Norovirus lan Clostridium difficile (C. diff), ing lingkungan perawatan akut minangka masalah terus-terusan.

 

Opo iki

Sistem manajemen Bangku rektum (SMS) yaiku tabung plastik tipis sing dilebokake ing rektum kanggo ngoleksi bangku (kotoran).

Apa sing ditindakake?

SMS kasebut digunakake kanggo nglumpukake bangku lan ngatasi diare kanggo pasien ing rumah sakit sing ora bisa turu saka amben nggunakake toilet. 

Kepiye cara intervensi iki nyebabake pasien fisik, emosional utawa finansial?

Ana risiko cilik yen SMS bisa nyebabake ulkus ing dubur sing bisa uga lara utawa nyebabake pendarahan.

Napa sebabe wong milih intervensi iki?

SMS bisa kanthi efektif ngalihake tinja menyang kanthong sing bisa nglindhungi larane pasien saka kontaminasi lan nyuda risiko infeksi utawa kulit pasien dadi tukul.

Yen lara banget yen pasien diuripake ing amben saben kudu diresiki, SMS bakal nggawe dheweke luwih kepenak.

Ngumpulake bangku ing SMS bisa nyuda ambune diare lan njaga martabat pasien.

Napa sawetara wong milih ora melu intervensi iki?

Sawetara pasien bisa uga nganggep SMS ora kepenak utawa isin.

 

Kemasan & Pengiriman

Jinis Paket: 1set / box, 10 box / ctn.

Wektu timbal: <25 dina

Pelabuhan: Shanghai

Papan Asal: Jiangsu China

MOQ: 50PCS

Sistem Manajemen Bangku Darah Bornsun ngemot 1 rakitan tabung kateter silikon empuk, 1 jarum suntik, lan 3 tas koleksi

 

PRODUK

QTY / CTN

MEAS (m)

KG

L

W

H

GW

NW

sistem manajemen bangku

10

0,5

0,37

0,35

7.7

6.7

 

Fitur

1. Piranti defecating medis.

2. Solusi manajemen sing ora tetep.

3. Nyegah infeksi silang ing antarane pasien.

4. Nyuda risiko kerusakan kulit.

5. Kurangi intensitas keperawatan.

6. Tujuan kanggo nyuda risiko infeksi.

7. Kantong koleksi kanthi filter karbon aktif bisa nglindhungi difosil Clostridium, nyegah bocor lan nyebar menyang lingkungan sing luwih akeh.

8. Kanthi dasi ing pigura amben sing digunakake kanggo nggantung, mbantu nyilikake risiko kontaminasi cipratan.

9. Sambungan tas koleksi sing gampang: digunakake kanggo nampa lan nyegel saka Excrement.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita