Produk

  • Suction Canister

    Wadhah Hisap

    Tabung sing bisa digunakake maneh butuh panggantos arang banget, amarga awet banget. Tabung sedhot disertifikasi minangka piranti pangukur kanthi akurasi +/- 100ml. Canister dilengkapi krenjang internal kanggo dipasang ing tembok, dhukungan alur utawa troli. Canister kalebu konektor sudut sing bisa digunakake maneh kanggo pipa vakum.

  • Disposable Suction Bag B

    Kantong Sedhot Pakai B

    Dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja paling dhuwur lan gampang digunakake, tas nyedhot kasedhiya kanthi ukuran 1000ml lan 2000ml. Film kasebut digawe saka film polietilen tipis nanging kuat, saengga sistem kasebut aman, higienis lan awet. Kantong sedhot bebas saka PVC lan nggunakake plastik luwih murah tinimbang produk sing bisa dibandhingake. Nyuda jumlah plastik ing pabrikan nggawe tas nyedhot luwih entheng lan bisa dipasang ing papan sing kurang nalika dikemas. Iki nggawe efisiensi ing logistik lan nyuda emisi CO2.

  • Disposable Suction Bag A

    Kantong Hisap Sekali Pakai A

    Dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja paling dhuwur lan gampang digunakake, tas nyedhot kasedhiya kanthi ukuran 1000ml lan 2000ml. Film kasebut digawe saka film polietilen tipis nanging kuat, saengga sistem kasebut aman, higienis lan awet. Kantong sedhot bebas saka PVC lan nggunakake plastik luwih murah tinimbang produk sing bisa dibandhingake. Nyuda jumlah plastik ing pabrikan nggawe tas nyedhot luwih entheng lan bisa dipasang ing papan sing kurang nalika dikemas. Iki nggawe efisiensi ing logistik lan nyuda emisi CO2.

  • Closed Suction Catheter

    Kateter Sedhot Ditutup

    1. Sistem sedhot ditutup kanthi tombol PUSH BLOCK kanggo minimalake risiko infeksi silang.

    2.Iki 360°adaptor putar nyedhiyakake kenyamanan lan keluwesan optimal kanggo pasien lan staf perawatan.

    3. Pelabuhan irigasi sing dilengkapi katup siji arah supaya saline normal bisa ngresiki kateter kanthi irit.

    4. Port MDI kanggo pangiriman obat sing luwih efektif, cepet lan trep.

    5. Iki dituduhake kanggo 24-72 jam panggunaan terus-terusan.

    6. Label pasien kanthi stiker dina minggu.

    7. Kantong kulit Peel sing beda-beda.

    8. Lengan kateter sing alus nanging kuwat.

  • Connecting Tube With Yankauer Handle

    Ngubungake Tube Kanthi Yankauer Nangani

    1. Kateter sedhot Yankauer biasane digunakake bebarengan karo tabung sambungan sedhot, lan iki bertujuan kanggo nyedhot cairan awak kanthi kombinasi aspirator sajrone operasi rongga dada utawa rongga weteng.

    2. Yankauer Gagang digawe saka bahan transparan kanggo visualisasi sing luwih apik.

    3. Tembok tabung sing disemprot nyedhiyakake kekuwatan lan anti-kusut sing unggul.

  • Oxygen Mask

    Topeng Oksigen

    Topeng Oksigen digawe nganggo topeng aerosol lan tabung oksigen sing nutupi tutuk lan irung lan dipasang menyang tank oksigen. Topeng oksigen digunakake kanggo mindhah gas oksigen ambegan menyang paru-parune pasien. Topeng oksigen nduweni tali elastis lan klip irung sing luwes, supaya bisa pas karo ukuran rai sing beda-beda. Topeng Oksigen karo Tubing dilengkapi pipa pasokan oksigen 200cm, lan vinil sing bening lan alus nyedhiyakake kenyamanan pasien lan ngidini pambiji visual. Topeng Oksigen kanthi Tubing kasedhiya kanthi warna ijo utawa transparan.

  • Disposable Suction Bag D

    Kantong Hisap Sekali Pakai D

    Dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja paling dhuwur lan gampang digunakake, tas nyedhot kasedhiya kanthi ukuran 1000ml lan 2000ml. Film kasebut digawe saka film polietilen tipis nanging kuat, saengga sistem kasebut aman, higienis lan awet. Kantong sedhot bebas saka PVC lan nggunakake plastik luwih murah tinimbang produk sing bisa dibandhingake. Nyuda jumlah plastik ing pabrikan nggawe tas nyedhot luwih entheng lan bisa dipasang ing papan sing kurang nalika dikemas. Iki nggawe efisiensi ing logistik lan nyuda emisi CO2.

  • Suction Catheter

    Kateter Sedhot

    1. Kanggo panggunaan siji wae, Dilarang digunakake maneh.

    2.Sterilisasi dening etilena oksida ora digunakake yen pengepakan rusak utawa mbukak.

    3. Simpen kanthi kahanan teduh, adhem, garing, berventilasi lan resik.