Kantong infus tekanan

  • Pressure Infusion Bag

    Tekanan Infus Bag

    Tekanan Infus kantong nyegah inflasi (tekanan tekanan 330 mmHg). Bohlam sing ukurane gedhe oval ngidini inflasi kandung kemih cepet lan gampang. Desain inflasi lan deflasi tangan siji dadi gampang digunakake lan mbutuhake latihan minimal. Cocog kanggo digunakake karo sumber inflasi eksternal. Pengukur kode warna nggawe pemantauan tekanan akurat (0-300 mmHg). Stopcock telung arah njamin kontrol tekanan sing tepat. Luar biasa dipercaya - 100% dites. Muat kanthi cepet lan gampang. Kasedhiya karo pancing.