Tekanan Infus Bag

Tekanan Infus Bag

Katrangan singkat:

Tekanan Infus kantong nyegah inflasi (tekanan tekanan 330 mmHg). Bohlam sing ukurane gedhe oval ngidini inflasi kandung kemih cepet lan gampang. Desain inflasi lan deflasi tangan siji dadi gampang digunakake lan mbutuhake latihan minimal. Cocog kanggo digunakake karo sumber inflasi eksternal. Pengukur kode warna nggawe pemantauan tekanan akurat (0-300 mmHg). Stopcock telung arah njamin kontrol tekanan sing tepat. Luar biasa dipercaya - 100% dites. Muat kanthi cepet lan gampang. Kasedhiya karo pancing.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Tekanan Infus kantong nyegah inflasi (tekanan tekanan 330 mmHg). Bohlam sing ukurane gedhe oval ngidini inflasi kandung kemih cepet lan gampang. Desain inflasi lan deflasi tangan siji dadi gampang digunakake lan mbutuhake latihan minimal. Cocog kanggo digunakake karo sumber inflasi eksternal. Pengukur kode warna nggawe pemantauan tekanan akurat (0-300 mmHg). Stopcock telung arah njamin kontrol tekanan sing tepat. Luar biasa dipercaya - 100% dites. Muat kanthi cepet lan gampang. Kasedhiya karo pancing.

Aplikasi: Kantong tekanan infus biasane digunakake kanggo input tekanan transfusi getih sing cepet

struktur: Kantong udara, bal Inflatable, Film cair mbenakake tas, trakea, Katup udara

Unit Adol: Barang siji

Bobot reged tunggal: 0,15 kg

Tipe Paket: 1PC / PE Bag

Volume: 500ML

 

Rincian Cepet

1. Aplikasi: Kantong tekanan infus biasane digunakake kanggo input tekanan transfusi getih sing cepet

2. Struktur: Kantong udara, bal Inflatable, film cairan tas cair, trakea, katup udara

3. Unit Adol: Barang siji

4. Volume: 500ML utawa 1000ML

5. Jinis Paket: 1PC / PE Bag

6. Sertifikasi Kualitas: CE, ISO 13485

7. OEM Brand: Sugeng Rawuh

8. Wektu timbal: <25 dina

9. Pelabuhan: Shanghai

10. Papan Asal-Usul: Jiangsu China


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk