Topeng oksigen

  • Oxygen Mask

    Topeng Oksigen

    Topeng Oksigen digawe nganggo topeng aerosol lan tabung oksigen sing nutupi tutuk lan irung lan dipasang menyang tank oksigen. Topeng oksigen digunakake kanggo mindhah gas oksigen ambegan menyang paru-parune pasien. Topeng oksigen nduweni tali elastis lan klip irung sing luwes, supaya bisa pas karo ukuran rai sing beda-beda. Topeng Oksigen karo Tubing dilengkapi pipa pasokan oksigen 200cm, lan vinil sing bening lan alus nyedhiyakake kenyamanan pasien lan ngidini pambiji visual. Topeng Oksigen kanthi Tubing kasedhiya kanthi warna ijo utawa transparan.

  • Venturi Mask-2 Color

    Topeng Venturi-2 Werna

    Topeng Oksigen digawe nganggo topeng aerosol lan tabung oksigen sing nutupi tutuk lan irung lan dipasang ing tank oksigen. Topeng oksigen digunakake kanggo mindhah gas oksigen ambegan menyang paru-paru pasien. Topeng oksigen nduweni tali elastis lan klip irung sing luwes, supaya bisa pas karo ukuran rai sing beda-beda. Topeng Oksigen karo Tubing dilengkapi pipa pasokan oksigen 200cm, lan vinil sing bening lan alus nyedhiyakake kenyamanan pasien lan ngidini pambiji visual. Topeng Oksigen kanthi Tubing kasedhiya kanthi warna ijo utawa transparan.

  • Venturi Mask

    Topeng Venturi

    Topeng Oksigen digawe nganggo topeng aerosol lan tabung oksigen sing nutupi tutuk lan irung lan dipasang ing tank oksigen. Topeng oksigen digunakake kanggo mindhah gas oksigen ambegan menyang paru-paru pasien. Topeng oksigen nduweni tali elastis lan klip irung sing luwes, supaya bisa pas karo ukuran rai sing beda-beda. Topeng Oksigen karo Tubing dilengkapi pipa pasokan oksigen 200cm, lan vinil sing bening lan alus nyedhiyakake kenyamanan pasien lan ngidini pambiji visual. Topeng Oksigen kanthi Tubing kasedhiya kanthi warna ijo utawa transparan.

  • Tracheostomy Mask

    Topeng Tracheostomi

    Tracheostomy minangka bukaan cilik ing kulit ing gulu sampeyan menyang pipa angin (trakea). Tabung plastik cilik, sing diarani tabung trakeostomi utawa tabung trachost, dilebokake liwat bolongan iki menyang trakea kanggo njaga saluran napas sing mbukak. Seseorang ambegan langsung liwat tabung iki, tinimbang liwat tutuk lan irung.

  • Non-Rebreather Oxygen Mask

    Topeng Oksigen Non-Rebreather

    Topeng oksigen pembuangan medis nganggo tas waduk digunakake kanggo pasien sing mbutuhake akeh oksigen, kanthi efisien nggunakake oksigen menyang konsentrasi paling dhuwur. Topeng Non-Rebreather (NRB) digunakake kanggo pasien sing mbutuhake akeh oksigen. Pasien sing nandhang ciloko traumatik utawa penyakit sing gegandhengan karo jantung mbutuhake NRB. NRB nggunakake waduk gedhe sing diisi nalika pasien napas. Fluate dipeksa liwat bolongan cilik ing sisih topeng.  Bolongan kasebut ditutup nalika pasien lagi sedhot, saengga bisa nyegah hawa njaba mlebu. Pasien ambegan oksigen murni.  Tingkat aliran NRB yaiku 10 nganti 15 LPM.