Topeng Oksigen

Topeng Oksigen

Katrangan singkat:

Topeng Oksigen digawe nganggo topeng aerosol lan tabung oksigen sing nutupi tutuk lan irung lan dipasang menyang tank oksigen. Topeng oksigen digunakake kanggo mindhah gas oksigen ambegan menyang paru-parune pasien. Topeng oksigen nduweni tali elastis lan klip irung sing luwes, supaya bisa pas karo ukuran rai sing beda-beda. Topeng Oksigen karo Tubing dilengkapi pipa pasokan oksigen 200cm, lan vinil sing bening lan alus nyedhiyakake kenyamanan pasien lan ngidini pambiji visual. Topeng Oksigen kanthi Tubing kasedhiya kanthi warna ijo utawa transparan.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Topeng Oksigen digawe nganggo topeng aerosol lan tabung oksigen sing nutupi tutuk lan irung lan dipasang ing tank oksigen. Topeng oksigen digunakake kanggo mindhah gas oksigen ambegan menyang paru-paru pasien. Topeng oksigen nduweni tali elastis lan klip irung sing luwes, supaya bisa pas karo ukuran rai sing beda-beda. Topeng Oksigen karo Tubing dilengkapi pipa pasokan oksigen 200cm, lan vinil sing bening lan alus nyedhiyakake kenyamanan pasien lan ngidini pambiji visual. Topeng Oksigen kanthi Tubing kasedhiya kanthi warna ijo utawa transparan.

 

Fitur Utama

1. Digawe kelas medis PVC.

2. Konsentrasi medium. Klip irung sing bisa disetel.

3. Rong warna kanggo pilihan: ijo lan transparan.

4. Gratis DEHP lan kasedhiya 100% lateks gratis.

5. Panjang tubing bisa disesuaikan.

 

Rincian Cepet

1. Konsentrasi medium          

2. Kanthi tali elastis                   

3. Klip irung sing bisa diatur

4. Kanthi tabung oksigen 2m        

5. Ukuran: XS, S, M, L, L3, XL

6. Sertifikasi Kualitas: CE, ISO 13485

Kabeh bahan sing digunakake kanggo nggawe Topeng Oksigen, lan Tabung Oksigen bebas lateks, lumahing alus lan alus tanpa ujung lan obyek sing landhep, Ora duwe efek sing ora dikarepake ing Oksigen / Obat sing liwat kahanan panggunaan biasa. Bahan Topeng iku hypoallergenic lan ora bisa nolak ignition lan buring kanthi cepet.

 

Pitunjuk Kanggo Dienggo

1. Pasang tabung pasokan oksigen menyang sumber oksigen banjur set oksigen menyang aliran sing wis diiseni.

2. Priksa aliran oksigen ing kabeh piranti.

3. Lebokake topeng ing pasuryan pasien kanthi tali elastis ing ngisor kuping lan ing gulu.

4. Tarik alon-alon tali nganti topeng wis aman.

5. Pasang strip logam ing topeng supaya pas karo irung.

 

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol: Barang siji

Tipe Paket: 1pc / PE tas, 100 pcs / ctn.
Wektu timbal: <25 dina

Pelabuhan: Shanghai utawa Ningbo

Papan Asal: Jiangsu China

Sterilisasi: gas EO

Werna: Transparan utawa Ijo

Tuladha: gratis

 

UKURAN

MATERI

QTY / CTN

MEAS (m)

KG

L

W

H

GW

NW

XL

PVC

100

0,50

0,36

0,34

8.3

7.3

L3

PVC

100

0,50

0,36

0,34

8.0

7.0

L

PVC

100

0,47

0,39

0,26

7.7

6.7

M

PVC

100

0,47

0,39

0,26

6.5

5.6

S

PVC

100

0,47

0,39

0,26

6.1

5.2

XS

PVC

100

0,47

0,39

0,26

5.1

4.2

 

Instruksi Ukuran Topeng:

1. Ukuran XS, Bayi (0-18 wulan) Topeng rai kanthi bentuk anatomi nggawe segel sing aman kanggo wong tuwa lan pengasuh sing menehi obat aerosol kanggo bayi.

2. Ukuran S, Pediatric Elongated (1-5 taun) Topeng rai kanthi bentuk anatomi nggawe segel aman kanggo wong tuwa lan pengasuh sing menehi obat aerosol kanggo bocah cilik.

3. Ukuran M, Standar Pediatrik (6-12 taun) Topeng sing rada gedhe bakal menehi segel sing aman nalika bocah saya gedhe. Pitulung menehi obat aerosol kanggo bocah nakal lan nolak nyedhot MDI.

4. Ukuran L, Standar Dewasa (12 taun +) Pedoman nyaranake pasien ditransfer menyang produk cangkeme sanalika bisa - umure umure umure 12 taun.

5. Ukuran XL, Umur Dewasa (12 taun +) Pedoman nyaranake pasien ditransfer menyang produk cangkeme sanalika bisa - biasane umure 12 taun. Nanging ngadhepi luwih gedhe.

Rentang umur ing ndhuwur mung kanggo referensi umum


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita