Topeng oksigen non-rebreather

  • Non-Rebreather Oxygen Mask

    Topeng Oksigen Non-Rebreather

    Topeng oksigen pembuangan medis nganggo tas waduk digunakake kanggo pasien sing mbutuhake akeh oksigen, kanthi efisien nggunakake oksigen menyang konsentrasi paling dhuwur. Topeng Non-Rebreather (NRB) digunakake kanggo pasien sing mbutuhake akeh oksigen. Pasien sing nandhang ciloko traumatik utawa penyakit sing gegandhengan karo jantung mbutuhake NRB. NRB nggunakake waduk gedhe sing diisi nalika pasien napas. Fluate dipeksa liwat bolongan cilik ing sisih topeng.  Bolongan kasebut ditutup nalika pasien lagi sedhot, saengga bisa nyegah hawa njaba mlebu. Pasien ambegan oksigen murni.  Tingkat aliran NRB yaiku 10 nganti 15 LPM.