"Minggu Promosi Keselamatan Piranti Medis Nasional" Tuku ilmiah lan cukup piranti medis rumah tangga

"Minggu Promosi Keselamatan Piranti Medis Nasional" Tuku ilmiah lan cukup piranti medis rumah tangga

Piranti medis nuduhake instrumen, peralatan, peralatan, reagen diagnostik in vitro lan kalibrator, bahan, lan barang liyane sing padha utawa gegandhengan sing digunakake langsung utawa ora langsung ing awak manungsa, kalebu piranti lunak komputer sing dibutuhake. Utilitas iki biasane dipikolehi liwat metode fisik, ora liwat farmakologi, imunologi, utawa metabolisme, utawa sanajan metode kasebut kalebu nanging mung duwe peran tambahan. Tujuane yaiku diagnosis, pencegahan, pemantauan, perawatan utawa pengurangan penyakit; diagnosis, ngawasi, perawatan, ngenthengake utawa kompensasi fungsi cedera; pengawasan, penggantian, penyesuaian utawa dhukungan saka struktur fisiologis utawa proses fisiologis; dhukungan utawa pangopènan urip; kontrol meteng; Nyedhiyakake informasi kanggo tujuan medis utawa diagnostik kanthi mriksa conto saka awak manungsa. Biro Pengawasan Pasar Kota Lanzhou ngelingake konsumen yen kudu ngrungokake pendapat saka dokter sadurunge tuku piranti medis ing omah lan digunakake kanthi panunjuk dhokter. Salah sawijining aspek ing ngisor iki kudu diwenehi perhatian nalika tuku peralatan medis ing omah:

Konsumen tuku piranti medis rumah tangga ing apotek biasa lan perusahaan bisnis piranti medis sing wis entuk "Lisensi Bisnis Piranti Medis" lan "Sertifikat Rekaman Bisnis Piranti Medis Kelas Loro".

02 Ndeleng kualifikasi produk

03 Ndeleng pandhuan

Sadurunge tuku piranti medis, konsumen kudu maca manual produk kanthi tliti, njlentrehake mekanisme tumindak, ruang lingkup aplikasi, cara panggunaan, pancegahan, kontraindikasi, lan liya-liyane.

04 Nyuwun invoice

Pelanggan kudu njaluk invoice tuku nalika tuku piranti medis kanggo nglindhungi hak kasebut.

05 topeng medis

Topeng medis kalebu kategori piranti medis kaping pindho, lan sertifikat registrasi piranti medis lan lisensi produksi kudu dipikolehi, lan nomer registrasi lan nomer lisensi produksi kudu ditandhani ing bungkus kasebut.


Wektu kiriman: Nov-09-2020