Pangembangan Piranti Medhia mbesuk

Pangembangan Piranti Medhia mbesuk

Kanthi tren peralatan medis saiki, industri peralatan medis kudu desain saka perspektif individualisasi, intelijen, lan mobilitas. Siji tangan, perspektif kasebut bisa ningkatake kabutuhan pangembangan sosial. Saliyane, telung poin kasebut uga bakal dadi kunci pangembangan mbesuk. Dadi apa arah pangembangan desain industri piranti medis mbesuk? Ing mbesuk, desain industri piranti medis bakal dipersonalisasi lan seluler. Pangembangan desain industri peralatan medis cerdas wis ningkatake kecepatan obat informasi. Liwat Internet, komunikasi interaktif antarane pasien, staf medis, peralatan medis, institusi medis, lan pembangunan sistem kesehatan sentris pasien dibangun.

Tujuane yaiku nyedhiyakake layanan medis liwat metode cerdas lan jaringan ing sekitar pasien, supaya entuk pangembangan harmoni ing telung aspek biaya layanan, kualitas layanan lan tenaga layanan.

Minangka desainer, dheweke kudu nimbang lan nanggepi masalah sosial lan panjaluk produk. Coba pikirake babagan desain piranti medis sing cerdas kudu ditindakake ing jaman informasi; nimbang carane nggawe pasien ngrasakake humanisasi lan macem-macem produk sing digawe saka kemajuan teknologi; ngidini pasien nggunakake piranti medis kanggo pamriksan mandhiri lan pulih ing omah, Seneng pitulung luwih saka pitulung rumah sakit, lan kanthi bantuan ngawasi jarak adoh ing rumah sakit, sampeyan bisa ngrampungake tes pra-klinis, pencegahan, pengamatan lan tanggapan pasca penyakit, pemulihan , lan langkah-langkah perawatan kesehatan.

Mula, desain integrasi sistem sing cerdas, dipersonalisasi, lan multi-sudut saka desain industri piranti medis cerdas bakal dadi titik daya tarik anyar kanggo gawe marem mayoritas kulawarga. Iki tegese uga desain inovatif kanggo nggunakake desain industri lan metode aplikasi piranti medis sing cerdas bakal dilamar. Syarat desain sing luwih dhuwur.

Medis cerdas minangka panggunaan katrampilan Internet of Things ing bidang medis, lan nuduhake sumber daya medis rampung kanthi digital lan visualisasi. Didhukung dening reformasi medis anyar, negara saya luwih akeh perhatian marang investasi ing bidang perawatan kesehatan lan kesehatan umum ing desain industri piranti medis sing cerdas lan informasi medis.

Ing mbesuk, desain industri peralatan medis sing cerdas bakal nuduhake tren personalisasi lan mobilitas sing luwih kuat.


Wektu kiriman: Nov-09-2020