Warta

Warta

  • “National Medical Device Safety Promotion Week” Scientific and reasonable purchase of household medical devices

    "Minggu Promosi Keselamatan Piranti Medis Nasional" Tuku ilmiah lan cukup piranti medis rumah tangga

    Piranti medis nuduhake instrumen, peralatan, peralatan, reagen diagnostik in vitro lan kalibrator, bahan, lan barang liyane sing padha utawa gegandhengan sing digunakake langsung utawa ora langsung ing awak manungsa, kalebu piranti lunak komputer sing dibutuhake. Utilitas utamane dipikolehi liwat metode fisik ...
    Waca liyane
  • Future Development Of Medical Devices

    Pangembangan Piranti Medhia mbesuk

    Kanthi tren peralatan medis saiki, industri peralatan medis kudu desain saka perspektif individualisasi, intelijen, lan mobilitas. Siji tangan, perspektif kasebut bisa ningkatake kabutuhan pangembangan sosial. Saliyane, telung poin iki bakal diarani ...
    Waca liyane
  • October 19-25, 2020 “medical Device Safety Publicity Week” Theme “safe Use Of Equipment To Protect Health”

    19-25 Oktober 2020 Tema "Minggu Publikitas Keselamatan Piranti Kesehatan" Tema "Aman Nggunakake Peralatan Kanggo Nglindhungi Kesehatan"

    [Peralatan medis]: Nuduhake instrumen, peralatan, peralatan, reagen diagnostik in vitro lan kalibrator, bahan, lan barang liyane sing padha utawa gegandhengan sing digunakake langsung utawa ora langsung ing awak manungsa, kalebu piranti lunak komputer sing dibutuhake; gunane utamane dipikolehi liwat m fisik ...
    Waca liyane
  • 2019 CMEF

    CMEF 2019

    Tanggal: 14th-17th, ME, 2019 Pameran: No Booth CMEF 2019 .: H7.1 G09, G11, H12, H14 Pameran Peralatan Medis Internasional China bakal nampilake produk kaya piranti optik medis lan elektro-medis, perawatan kesehatan sing cerdas lan bisa dipakai peralatan, lan layanan kalebu medis ...
    Waca liyane
  • 2019 Hospital Expo

    Expo Rumah Sakit 2019

    Tanggal: 23th-26th, OCT, 2019 Pameran: EXPO Booth HOSPITAL INDONESIA No Booth .: HA105 Kanthi pedunung luwih saka 220 yuta jiwa Indonesia kalebu salah sawijining pasar peralatan medis paling gedhe. Kutipan impor 80% nuduhake manawa Indonesia isih gumantung karo peralatan asing ...
    Waca liyane
  • 2018 Medical

    2018 Kedokteran

    Tanggal: 12th-15th, NOV, 2018 Pameran: No MEDICA 2018: Alamat 6H68: Düsseldorf Trade Fair Center, Stockumer KirchstraBe 61, D-40474 Düsseldorf Wis luwih saka 40 taun wis ditemtokake ing saben kalender: kalender . Ana akeh sebab kenapa MEDICA ...
    Waca liyane
  • 2020 CMEF

    CMEF 2020

    Tanggal: 19-22th, OKT, 2020 Pameran: Booth CMEF 2020: H8.1 R47, R49
    Waca liyane