Topeng Nebulizer nganggo potongan cangkem

  • Nebulizer with Mouth Piece

    Nebulizer kanthi Tutuk

    Fitur Utama 1. Bobot entheng, luwih kepenak. 2,100% lateks gratis, GRATIS gratis kasedhiya kanggo pilihan. 3.Sistilisasi karo gas EO yen dibutuhake. 4.CE, ISO 13485 disetujoni. Rincian Cepet 1. Bahan: Kelas medis PVC 2. Komponen: Kanthi potongan tutuk, konektor, pipa 2m 3.Jar: 6cc 4.Sterilisasi: Gas EO 5.Paket: 1 pc / Tas PE individual, 100 pcs / ctn 6.Sertifikasi Kualitas : CE, ISO 13485 7. Wektu pimpinan: < 25 dina 8.Port: Shanghai utawa Ningbo 9.Conto: QTY / CTN MEAS (m) KG L gratis ...