Tip Oksigen Cannula alus-hidung Nasal

Tip Oksigen Cannula alus-hidung Nasal

Katrangan singkat:

Cannula Oksigen Hidung digawe saka PVC ing tingkat medhis, kasusun saka konektor, tabung sing gegandhengan karo mail, konektor telung saluran, klip, tabung sambung cabang, ujung hidung.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Cannula Oksigen Hidung digawe saka PVC ing tingkat medhis, kasusun saka konektor, tabung sing gegandhengan karo mail, konektor telung saluran, klip, tabung sambung cabang, ujung hidung.

 

Pitunjuk Kanggo Dienggo

1. Attah tabung pasokan oksigen menyang sumber oksigen banjur set oksigen menyang aliran sing wis ditemtokake.

2. Priksa aliran gas liwat piranti.

3. Lebokake pucuk irung menyang irung nganggo rong tabung plastik ing kuping lan ngisor dagu.

4. Nyetel geser plastik kanthi alon nganti cannula wis aman.

Cathetan: Tips irung bisa dipotong nganggo gunting sing cocog karo pasien sing luwih cilik

 

Rincian Cepet                     

1.Ukuran: XXS, XS, S, L      

2.Dawa: 2M utawa 2.5M

3. Tip: pucuk lurus utawa pucuk sing diobong

4. Sertifikasi Kualitas: CE, ISO 13485

 

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol: Barang siji

Tipe Paket: 1pc / PE tas, 100 pcs / ctn.

Wektu timbal: <25 dina

Pelabuhan: Shanghai utawa Ningbo

Papan Asal: Jiangsu China

Sterilisasi: gas EO

Werna: Transparan utawa Ijo

Tuladha: gratis

 

PANJANG
(m)

UKURAN

MATERI

QTY / CTN

MEAS (m)

KG

L

W

H

GW

NW

2.0M

L

PVC

100

0,51

0,28

0,21

4.1

3.5

S

PVC

100

0,51

0,28

0,21

4.1

3.5

XS

PVC

100

0,51

0,28

0,21

4.1

3.5

XXS

PVC

100

0,51

0,28

0,21

4.1

3.5

2,5M

L

PVC

100

0,56

0,28

0,20

4.5

4.0

S

PVC

100

0,56

0,28

0,20

4.5

4.0

XS

PVC

100

0,56

0,28

0,20

4.5

4.0

XXS

PVC

100

0,56

0,28

0,20

4.5

4.0 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk