Jinis topeng irung

  • Nasal Mask Type

    Jinis Topeng Irung

    Fitur Utama 1. Pengaruh atomisasi irung jelas. 2. Bolongan khusus sing nyebabake tabung lambung yaiku kanggo mesthekake atomisasi normal pasien nasogastrik. 3. Desain ngagem jinis bunder, bisa diatur. 4. Desain ventilasi udara cerobong asep, debit CO2 sing dihembus kanthi lancar, kanthi efektif nyegah penylametan CO2 lan acidosis pernafasan ing proses atomisasi. 5,100% lateks gratis, gratis DEHP kasedhiya kanggo pilihan. 6.Sistilisasi karo gas EO yen dibutuhake. 7.CE, ISO 13485 disetujoni. Rincian Cepet 1.M ...