Ngubungake Tube Kanthi Yankauer Nangani

Ngubungake Tube Kanthi Yankauer Nangani

Katrangan singkat:

1. Kateter sedhot Yankauer biasane digunakake bebarengan karo tabung sambungan sedhot, lan iki bertujuan kanggo nyedhot cairan awak kanthi kombinasi aspirator sajrone operasi rongga dada utawa rongga weteng.

2. Yankauer Gagang digawe saka bahan transparan kanggo visualisasi sing luwih apik.

3. Tembok tabung sing disemprot nyedhiyakake kekuwatan lan anti-kusut sing unggul.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

1. Kateter sedhot Yankauer biasane digunakake bebarengan karo tabung sambungan sedhot, lan iki bertujuan kanggo nyedhot cairan awak kanthi kombinasi aspirator sajrone operasi rongga dada utawa rongga weteng.

2. Yankauer Gagang digawe saka bahan transparan kanggo visualisasi sing luwih apik.

3. Tembok tabung sing disemprot nyedhiyakake kekuwatan lan anti-kusut sing unggul.

 

Rincian Cepet                     

1.Ukuran: 9/32 ″, 3/16 ″, 1/4 ″       

2.Jinis tip: Ujung makutha, Ujung rata,

3.Jenis gagang: Kanthi vent, Tanpa ventilasi

4. Pilihan kaping dawa

5. Sertifikasi Kualitas: CE, ISO 13485

 

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol: Barang siji
Wektu timbal: <25 dina

Pelabuhan: Shanghai

Papan Asal: Jiangsu China

Sterilisasi: gas EO

Tuladha: gratis


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk