Kateter nyedhot ditutup

  • Closed Suction Catheter

    Kateter Sedhot Ditutup

    1. Sistem sedhot ditutup kanthi tombol PUSH BLOCK kanggo minimalake risiko infeksi silang.

    2.Iki 360°adaptor putar nyedhiyakake kenyamanan lan keluwesan optimal kanggo pasien lan staf perawatan.

    3. Pelabuhan irigasi sing dilengkapi katup siji arah supaya saline normal bisa ngresiki kateter kanthi irit.

    4. Port MDI kanggo pangiriman obat sing luwih efektif, cepet lan trep.

    5. Iki dituduhake kanggo 24-72 jam panggunaan terus-terusan.

    6. Label pasien kanthi stiker dina minggu.

    7. Kantong kulit Peel sing beda-beda.

    8. Lengan kateter sing alus nanging kuwat.