Kateter Sedhot Ditutup

Kateter Sedhot Ditutup

Katrangan singkat:

1. Sistem sedhot ditutup kanthi tombol PUSH BLOCK kanggo minimalake risiko infeksi silang.

2.Iki 360°adaptor putar nyedhiyakake kenyamanan lan keluwesan optimal kanggo pasien lan staf perawatan.

3. Pelabuhan irigasi sing dilengkapi katup siji arah supaya saline normal bisa ngresiki kateter kanthi irit.

4. Port MDI kanggo pangiriman obat sing luwih efektif, cepet lan trep.

5. Iki dituduhake kanggo 24-72 jam panggunaan terus-terusan.

6. Label pasien kanthi stiker dina minggu.

7. Kantong kulit Peel sing beda-beda.

8. Lengan kateter sing alus nanging kuwat.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

1. Sistem sedhot ditutup kanthi tombol PUSH BLOCK kanggo minimalake risiko infeksi silang.

2.Iki 360°adaptor putar nyedhiyakake kenyamanan lan keluwesan optimal kanggo pasien lan staf perawatan.

3. Pelabuhan irigasi sing dilengkapi katup siji arah supaya saline normal bisa ngresiki kateter kanthi irit.

4. Port MDI kanggo pangiriman obat sing luwih efektif, cepet lan trep.

5. Iki dituduhake kanggo 24-72 jam panggunaan terus-terusan.

6. Label pasien kanthi stiker dina minggu.

7. Kantong kulit Peel sing beda-beda.

8. Lengan kateter sing alus nanging kuwat.

 

Rincian Cepet                    

1. Ukuran: Fr6, Fr8, Fr10, Fr12, Fr14, Fr16, Fr18, Fr20   

2. sertifikat: CE, ISO13485

3.Sterile: gas EO

4.Port: Shanghai

5. wektu pimpinan: <40 dina

6.Conto: gratis

7. OEM olèh

8.Spesifikasi: 24 jam & 72 Jam

 

Pitunjuk Kanggo Dienggo

Nggawe Prosedur

1. Priksa produk sadurunge digunakake. Aja nggunakake yen paket ora utuh.

2. Bukak paket sing disegel banjur copot produk.

3. Sambungake tabung Endotracheal / tabung Tracheostomy menyang adaptor Revolvable.

4. Sambungake tabung ventilator menyang Konektor Ventilator Revolvable.

5. Pasang label tanggal menyang ring warna.

6. Sadurunge nyedhot diwiwiti, tutup tutup irigasi / siram ditutup.

7. Sadurunge nyedhot: Mangga priksa manawa katup ing posisi mbukak. Cukup geser katup aktif menyang posisi sing ngidini kateter mlebu tabung Endotracheal / tabung Tracheostomy.

 

Prosedur Sedhot

Ati-ati NGGUNAKAN PERINGKAT VACUUM sing disaranake. NGanggep PANJANG WAKTU GOLEK.

1. Gulung adaptor telung arah ing tangan siji lan tanganake kateter nyedhot menyang tabung Endotracheal / tabung Tracheostomy, nganti jerone dibutuhake. Tandha ambane bisa katon liwat tutup proteksi kanggo pandhuan sampeyan.

2. Sawise kateter nyedhot ing posisi / ambane sing dikarepake, tutup katup vakum kanggo ditrapake nyedhot.

3. Copot kateter sedhot nganti lengen proteksi lurus.

4. Baleni langkah 1-3 sing dibutuhake.
Tata Cara Irigasi / Siraman

1. Bukak tutup port Irigasi / Siraman.

2. Nyuntikake jumlah salve / banyu sing dibutuhake ing plabuhan.

3. Baleni prosedur prosedur nyedhot 1-2 kaya ing ndhuwur.

4. Sawise nyedhot, catheter nyedhot nganti lengan protèktif lurus


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk