Mesin napas dhuwit

  • Breathing Machine Type

    Jinis Mesin Napas

    Fitur Utama 1. Nalika tuwung pengoksida disambungake karo tee, katup elastis dibukak, lan nalika cangkir atomisasi ditutup katup elastis kanthi otomatis ditutup. 2. Tee gaya dhewe bisa nggawe kita ora mengaruhi ventilasi normal pasien utawa kanthi ora sengaja nyebabake weker nalika nyopot cangkir atom ing loop napas. 3. Nalika cangkir atomizing ora nyambung menyang daur ulang, tutup antarmuka bakal nutupi antarmuka antarane tee lan tuwung atomisasi kanggo nglindhungi tee saka ...