Babagan Kita

Babagan Kita

icoo

Pakaryan Kesehatan sing Kualitas

Jiangsu Bornsun Medical Instrument Co., Ltd. minangka produsen produk medis berkualitas, didegaké ing 2015. 

Sapa kita

Jiangsu Bornsun Medical Instrument Co., Ltd. minangka produsen produk medis berkualitas, didegaké ing taun 2015. Kulawarga produk kalebu manajemen saluran napas, pernapasan, resusitasi / ventilasi, pangiriman oksigen lan produk perawatan bedah. Dumunung ing Wuxi Jiangsu China sing apik, Bornsun kalebu pusat panyimpenan lan distribusi, ruang produksi, kamar bersih, lan kantor administratif kanggo luwih saka 50 staf. Kita ngembangake lan nggawe produk dhewe, bisa kanthi efektif nanggepi kebutuhan pelanggan, pemasok, lan pasar kesehatan sing beda. Ing Bornsun, saben anggota staf gelem lan nulungi mbantu sing paling dibutuhake. Kanthi sikap positif, kita bisa kerja bareng kanthi efektif lan cepet nanggapi pelanggan, mitra bisnis, lan liyane. Kita ngerti manawa kerja tim minangka kunci kanggo kemampuan kanggo ngatasi kabutuhane para pelanggan lan panjaluk para profesional kesehatan.

Apa sing kita lakoni

Jiangsu Bornsun Medical Instrument Co., Ltd. melu riset, produksi lan pemasaran piranti medis. Tim R&D sing dipimpin dening MD lan insinyur senior tundhuk marang orientasi pasar, ilmu pengetahuan lan teknologi minangka pandhuan, terus-terusan ngembangake produk teknologi tinggi. memenuhi persyaratan khusus klinik pernafasan, anestesiologi lan darurat.

Produk ambegan: topeng oksigen, topeng nebulizer, kanula oksigen hidung, tabung penghubung sedot, kateter sedhot, kateter sedhot tertutup, sistem manajemen tinja, kantong tekanan infus, tas urin, pelapis sedhot, tabung lambung.

Lokakarya

Kita duwe kamar 5000㎡ultra-cleaning / steril lan bangunan 2000㎡ bangunan lan gudang. Bahan-bahan sing digunakake ing pabrik lan kemasan dipilih kanthi khusus kanggo nyedhiyakake produk kanthi kualitas sing dibutuhake supaya bisa efektif ing sawetara aplikasi klinis sing nuntut. Bornsun bisa ngetrapake teknologi paling maju kanggo lini produksi, makaryakke wong sing duwe pendhidhikan lan trampil kanggo ngasilake lan auditor profesional kanggo kontrol kualitas, lan nggawe lingkungan produksi sing wareg kanggo ngasilake, ngemas lan disterilisasi. Kita duwe wektu pangiriman cepet ing 15-45hari. Syarat khusus bisa ditawakake. Kita duwe sertifikasi CE lan ISO13485.

Klompok teknik profesional kami bakal siyap nglayani sampeyan kanggo konsultasi lan tanggapan. Kita uga bisa nawakake conto gratis kanggo memenuhi syarat sampeyan. Upaya paling apik bisa uga digawe kanggo menehi layanan lan barang sing ideal. Kanggo sapa waé sing mikir babagan perusahaan lan barang dagangan, hubungi kami kanthi ngirim email utawa ngubungi kanthi cepet. Minangka cara kanggo ngerti merchandise lan tenan. luwih akeh, sampeyan bisa teka ing pabrik kanggo ngerteni. Kita bakal nampani tamu saka kabeh penjuru bisnis ing bisnis kanggo nggawe hubungan perusahaan karo kita.