Tampilan produk

Sistem sedhot nyedhiyakake koleksi cairan sing aman lan andal ing kabeh operasi lan area fasilitas kesehatan. tas nyedhot kasedhiya kanthi ukuran 1000ml lan 2000ml. Film kasebut digawe saka film polietilen tipis nanging kuat, saengga sistem kasebut aman, higienis lan awet.

  • Products
  • Products

Produk liyane

  • about us
  • about us

Napa Pilih Kita

Jiangsu Bornsun Medical Instrument Co., Ltd. melu riset, Pabrik, lan pemasaran piranti medis. Tim R&D sing dipimpin dening MD lan insinyur senior tundhuk marang orientasi pasar, ilmu pengetahuan lan teknologi minangka pandhuan, terus-terusan ngembangake produk teknologi tinggi. memenuhi persyaratan khusus klinik pernafasan, anestesiologi lan darurat.

Warta Perusahaan

"Minggu Promosi Keselamatan Piranti Medis Nasional" Tuku ilmiah lan cukup piranti medis rumah tangga

Piranti medis nuduhake instrumen, peralatan, peralatan, reagen diagnostik in vitro lan kalibrator, bahan, lan barang liyane sing padha utawa gegandhengan sing digunakake langsung utawa ora langsung ing awak manungsa, kalebu piranti lunak komputer sing dibutuhake. Utilitas utamane dipikolehi liwat metode fisik ...

Pangembangan Piranti Medhia mbesuk

Kanthi tren peralatan medis saiki, industri peralatan medis kudu desain saka perspektif individualisasi, intelijen, lan mobilitas. Siji tangan, perspektif kasebut bisa ningkatake kabutuhan pangembangan sosial. Saliyane, telung poin iki bakal diarani ...

  • Geser plastik geser plastik berkualitas tinggi